Word sponsor

Wij werken nauw samen met onze sponsors. Deze partnerschappen met sponsors ondersteunen ons bij het ontwikkelen en delen van kennis. Als netwerk bieden wij onze sponsors de mogelijkheid om contact te houden met zorgfinancials om zo feeling te houden met de onderwerpen die bij hen spelen.

Wat bieden wij?

Sponsors van Fizi zijn professionele organisaties met stuk voor stuk verschillende raakvlakken met het werkveld van zorgfinancials. Wij bieden u als sponsor de ruimte om aansluiting te zoek met onze leden. Hiermee vergroot u uw zichtbaarheid, kunt u contact leggen met uw doelgroep en kunt u op een eigen manier bijdragen bij aan kennisdeling.

Wij kennen twee soorten sponsorschap:

  1. Hoofdsponsor
  2. Sponsor

In de samenwerking met haar sponsors zoeken wij naar maatwerk. De tegenprestaties die onderdeel uitmaken van de sponsorcontracten, zijn deels vast en deels optioneel. Op basis van inhoudelijke expertise en doelstellingen, wordt met elke sponsor per contractjaar een plan opgesteld en de inzet van tegenprestaties vastgesteld. Het aantal optionele tegenprestaties verschilt per sponsorvorm.

Vanuit hun sponsorcontracten hebben sponsors de ruimte om activiteiten te organiseren. Maar daarnaast wordt er regelmatig een samenwerking met sponsors gezocht vanuit sectorbesturen, expertgroepen of commissies in de organisatie van bijvoorbeeld bijeenkomsten. Ook in het uitvoeren van wetenschappelijke studies werken we bij voorkeur samen met een sponsor. Werknemers van onze sponsors hebben de mogelijkheid om lid te worden van onze vereniging en deel te nemen aan activiteiten, lid te worden van commissies et cetera.

Wie zijn onze leden?

Fizi-leden zijn financiële beslissers in de gezondheidszorg en werkzaam in de sectoren:

Waarom sponsor worden?

Heeft uw organisatie expertise in huis die voor zorgfinancials van belang is? Sponsor worden van Fizi levert u de volgende voordelen op:

  • U vergroot de zichtbaarheid van uw diensten of producten. U kunt uw expertise rechtstreeks onder de aandacht brengen van de circa 900 leden van onze vereniging
  • U krijgt toegang tot het grootste netwerk van zorgfinancials
  • U kunt zich profileren als kennispartner en een actieve bijdrage leveren aan onze vereniging
  • U kunt in samenwerking met sectorbesturen, expertgroepen of commissies bijeenkomsten organiseren
  • U hebt de mogelijkheid om een wetenschappelijke studie te publiceren
  • Wij bieden u twee gratis sponsorlidmaatschappen. Deze leden kunnen deelnemen aan activiteiten en lid worden van commissies

Interesse om partner van Fizi te worden?

Vanuit de vereniging is Mirjam Flantua het eerste aanspreekpunt voor uw vragen rondom sponsoring. Zij is telefonisch bereikbaar op 06 12382897 of via e-mail mirjam@fizi.pro.