Partners

Onze sponsors zijn professionele organisaties die affiniteit hebben met het vakgebied van onze leden. Ze leveren een belangrijke bijdrage bij het ontwikkelen en delen van kennis. Bijvoorbeeld door, samen met de bestuursleden, sector- of regiobijeenkomsten te organiseren. Door activiteiten of opleidingen aan te bieden of samen met ons een wetenschappelijk onderzoek uit te voeren. Wij zoeken een partnerschap met onze sponsors waaruit zowel sponsor, de vereniging en uiteindelijk vooral onze leden het voordeel behalen.

Fizi Hoofdsponsors

Administratie is geen verdienmodel voor de zorg. Het is dan ook belangrijk om deze werkzaamheden tot een minimum te beperken. Het goed toepassen van automatisering zorgt voor blije medewerkers en dat spiegelt zich weer af op de zorgvragers Jortijn Bijl, marketingmanager AFAS

Over AFAS

Financieel gezonde zorg verlenen. Dat is een belangrijk doel van je organisatie. En daar komt nogal wat bij kijken. Met de zorg software van AFAS automatiseer je al deze HRM- en bedrijfsvoeringsprocessen in één softwarepakket. Administratie is immers geen verdienmodel voor de zorg. We geloven daarnaast in de kracht van het delen van kennis. Goede software heeft immers geen betekenis als je er niet op een juiste manier mee om gaat.

Aon wil een bijdrage blijven leveren aan oplossingen voor bestaande en nieuwe risico's. De ontwikkelingen in de zorg gaan erg snel, het partnership met Fizi zorgt voor een goede voeling met de sector drs. Bas (B.W.) van der Tuyn, Industry Director

Over AON

Aon is marktleider op het gebied van risico- en crisismanagement, employee benefits en verzekeringen. Zorgrelaties worden bediend van uit één zorgafdeling, waardoor kennis en inkoopkracht worden gebundeld. We identificeren risico's, brengen ze in kaart, maken ze inzichtelijk en beheersbaar. Aon haalt het beste uit de verzekeringsmarkt om de klant optimaal te bedienen.

Dit doen we onafhankelijk en verantwoord met creatieve en innovatieve oplossingen voor de klant. Aon draagt bij aan het realiseren van de ambities van zijn cliënten. In Nederland heeft Aon 31 locaties met 2.900 medewerkers.

De toekomstbestendigheid van zorgorganisaties hangt af van de mate waarin zij in staat zijn bedrijfsmatig te werken. Resultaatmaximalisatie staat niet voorop, maar effectieve en efficiënte doelenrealisatie vanuit weloverwogen keuzes ook in onzekere tijden Jos Mennes, senior manager BDO Advisory, branchegroep Zorg

Over BDO

Bij BDO geloven we dat zorginstellingen hun maatschappelijke relevantie met slimme bedrijfsmatige keuzes juist nu kunnen vergroten. Dat is ook het doel dat de specialisten van onze branchegroep Zorg steeds voor ogen hebben. Samen met collega’s in andere branches van de publieke sector vertalen we actuele ontwikkelingen en inzichten naar gerichte adviezen en praktische ondersteuning voor uw organisatie. BDO kijkt graag met u vooruit. Samen komen we tot nieuwe inzichten en nieuwe kansen in uw markt. Samen creëren we nieuwe perspectieven.

De zorgsector is gebaat bij gespecialiseerde business controllers, juist door de specifieke complexiteit van deze sector. Johan Oldenburg, directeur Oldenburg Bonsèl & Associates

Over Oldenburg Bonsèl & Associates

'Vanuit die overtuiging leiden wij vakmensen op die instellingen helpen om de effecten van huidige veranderingen in te schatten en de impact van deze veranderingen inzichtelijk te maken'.

Het bedrijf lost (tijdelijke) capaciteitsvraagstukken op het gebied van business control in de zorg en publieke sector op. Dat doen wij door vakmensen die wij zelf opleiden middels een driejarig curriculum waarbij wij gebruik maken van externe vakdocenten. Tijdens hun opdracht worden onze medewerkers bijgestaan door een van onze ervaren supervisors. Zij staan garant voor de kwaliteit van de geleverde werkzaamheden en de continuïteit ervan.  Na afloop van het curriculum komen de business controllers beschikbaar voor de zorgsector waardoor de sector kan profiteren van kwalitatief hoogwaardige instroom.

Fizi Sponsors